Warme menu's

Gevonden wat u zocht?

Bestel dan snel uw overheerlijke gerechten via ons bestelformulier…

Koude voorgerechten

  • Zalm Belle Vue: €10,50
  • Garnalencocktail: €11,50
  • Scandinavisch visschotel: €12,50
  • Gandaham met meloen: €10,50
  • Lauw slaatje met scampi’s en spekreepjes: €12,50
  • Lasagne van Gandaham met mousse van Parmaham: €10,50
  • Krokant slaatje met gemarineerde zalm: €11,50
  • Carpaccio van ossenhaas: €13
  • Forelfilet met gemarineerde tomaat en balsamico: €12

Soepen : 

eerste prijzen in menu pp / per liter

  • Tomatensoep met balletjes: €3 /6€
  • Italiaanse minestrone met kaas: €3 /6€
  • Preiroomsoep met camembert: €3 / 6€
  • Waterkersroomsoep: €3 /6€
  • Witloofroomsoep met grijze garnalen: €4 / 8€
  • Aspergevelouté: €3 / 6€
  • Kippenroomsoep met hamblokjes en champignons: €3 / 6€
  • Kreeftensoep: €6 / 10€
  • Broccoliroomsoep met tomatenblokjes: €3 /6€
  • Ajuinsoep met Hoegaards witbier: €3 / 6€
  • Champignonsoep met spekblokjes: €3 /6€

Warm voorgerecht

  • Koninginnehapje: €10,50
  • Zalmfilet met krokante witloof: €11,50
  • Zeetongrolletjes met Normandische saus: €12,50
  • Scampi’s op Amerikaanse wijze: €11
  • Gestoomde zalmfilet met kreeftensaus en bladerdeeggebakje: €11,50
  • Zeewolf met gekarameliseerde witloof en appeltjes: €11,50
  • Tagliatelli met kippenreepjes en Rocquefortkaas: €10,50

Hoofdgerechten

  • Eendeborstfilet met tijmhoningsaus: €18
  • Lamsfilet op de wijze van Nice: €18
  • Hoeve kipfilet ‘fine champagne’: €16
  • Rosbief en gebraad met portosaus: €16
  • Varkenshaasje ‘fine champagne’: €18
  • Ossenhaas met tuingroenten: €22
  • Zalmfilet met bieslook-roomsaus: €17
  • Gestoomde zalmfilet met kreeftensaus, bladerdeeggebakje: €17

Desserten

Dessertenbuffet €7,50 pp (vanaf 80p aan €6 pp)

  • Huisgemaakte chocomousse
  • Rijstpap met bruine suiker
  • Verse fruitsalade
  • Gebak (Javanais, misérable)
  • Bavarois

Dessertenbuffet luxe €9 pp (vanaf 80p aan €8 pp) 

  • Flensjes ter plaatse gebakken
  • Bolletje vanille ijs en chocolade met coulis van fruit
  • Chocomousse
  • Verse fruitsalade
  • Rijstpap
  • Mini gebakjes met slagroom
  • Aardbeien met slagroom (zomer)

Dit dessertenbuffet wordt verzorgd vanaf 30 personen.

Versnaperingen voor bij de koffie

  • Koekjes: €1,50 pp
  • Pralines: €2,60 pp
  • Feestgebak: €4,50 pp
  • Ijslammetje: €4,50 pp
  • Dessertenbord: €8 pp

Desserten naar keuze op aanvraag.