Warme menu's

Gevonden wat u zocht?

Bestel dan snel uw overheerlijke gerechten via ons bestelformulier…

Koude voorgerechten

  • Zalm Belle Vue: €10,50
  • Garnalencocktail: €11,50
  • Scandinavisch visschotel: €12,50
  • Gandaham met meloen: €10,50
  • Lauw slaatje met scampi’s en spekreepjes: €12,50
  • Lasagne van Gandaham met mousse van Parmaham: €10,50
  • Krokant slaatje met gemarineerde zalm: €11,50
  • Carpaccio van ossenhaas: €13
  • Forelfilet met gemarineerde tomaat en balsamico: €12

Soepen : 

eerste prijzen in menu pp / per liter

  • Tomatensoep met balletjes: €3 /6€
  • Italiaanse minestrone met kaas: €3 /6€
  • Preiroomsoep met camembert: €3 / 6€
  • Waterkersroomsoep: €3 /6€
  • Witloofroomsoep met grijze garnalen: €4 / 8€
  • Aspergevelouté: €3 / 6€
  • Kippenroomsoep met hamblokjes en champignons: €3 / 6€
  • Kreeftensoep: €6 / 10€
  • Broccoliroomsoep met tomatenblokjes: €3 /6€
  • Ajuinsoep met Hoegaards witbier: €3 / 6€
  • Champignonsoep met spekblokjes: €3 /6€

Warm voorgerecht

  • Koninginnehapje: €10,50
  • Zalmfilet met krokante witloof: €11,50
  • Zeetongrolletjes met Normandische saus: €12,50
  • Scampi’s op Amerikaanse wijze: €11
  • Gestoomde zalmfilet met kreeftensaus en bladerdeeggebakje: €11,50
  • Zeewolf met gekarameliseerde witloof en appeltjes: €11,50
  • Tagliatelli met kippenreepjes en Rocquefortkaas: €10,50

Hoofdgerechten

  • Eendeborstfilet met tijmhoningsaus: €18
  • Lamsfilet op de wijze van Nice: €18
  • Hoeve kipfilet ‘fine champagne’: €16
  • Rosbief en gebraad met portosaus: €16
  • Varkenshaasje ‘fine champagne’: €18
  • Ossenhaas met tuingroenten: €22
  • Zalmfilet met bieslook-roomsaus: €17
  • Gestoomde zalmfilet met kreeftensaus, bladerdeeggebakje: €17

Desserten

Dessertenbuffet €7,50 pp (vanaf 80p aan €6 pp)

  • Huisgemaakte chocomousse
  • Rijstpap met bruine suiker
  • Verse fruitsalade
  • Gebak (Javanais, misérable)
  • Bavarois

Dessertenbuffet luxe €9 pp (vanaf 80p aan €8 pp) 

  • Flensjes ter plaatse gebakken
  • Bolletje vanille ijs en chocolade met coulis van fruit
  • Chocomousse
  • Verse fruitsalade
  • Rijstpap
  • Mini gebakjes met slagroom
  • Aardbeien met slagroom (zomer)

Dit dessertenbuffet wordt verzorgd vanaf 30 personen.

Versnaperingen voor bij de koffie

  • Koekjes: €1,50 pp
  • Pralines: €2,60 pp
  • Feestgebak: €4,50 pp
  • Ijslammetje: €4,50 pp
  • Dessertenbord: €8 pp

Desserten naar keuze op aanvraag.

Privacyvoorkeur centrum

Functionele cookies

Dit zijn noodzakelijke cookies die er voor zorgen dat deze website technisch naar behoren functioneert.

gdpr[consent_types] gdpr[allowed_cookies]

Analyserende cookies

Hiermee kunnen we het algemeen gebruik van de website meten. De gegevens die in deze cookie worden opgeslagen worden anoniem verstuurd naar Google en bevatten dus in geen enkel geval persoonlijke data (IP-adres, Naam, adres, email,...).

_GA _GAT _GID