Warme menu's
Gevonden wat u zocht?
Bestel dan snel uw overheerlijke gerechten via ons bestelformulier…
Koude voorgerechten
- Zalm Belle Vue: €10,50
- Garnalencocktail: €11,50
- Scandinavisch visschotel: €12,50
- Gandaham met meloen: €10,50
- Lauw slaatje met scampi’s en spekreepjes: €12,50
- Lasagne van Gandaham met mousse van Parmaham: €10,50
- Krokant slaatje met gemarineerde zalm: €11,50
- Carpaccio van ossenhaas: €13
- Forelfilet met gemarineerde tomaat en balsamico: €12
Soepen :
eerste prijzen in menu pp / per liter
- Tomatensoep met balletjes: €3 /6€
- Italiaanse minestrone met kaas: €3 /6€
- Preiroomsoep met camembert: €3 / 6€
- Waterkersroomsoep: €3 /6€
- Witloofroomsoep met grijze garnalen: €4 / 8€
- Aspergevelouté: €3 / 6€
- Kippenroomsoep met hamblokjes en champignons: €3 / 6€
- Kreeftensoep: €6 / 10€
- Broccoliroomsoep met tomatenblokjes: €3 /6€
- Ajuinsoep met Hoegaards witbier: €3 / 6€
- Champignonsoep met spekblokjes: €3 /6€
Warm voorgerecht
- Koninginnehapje: €10,50
- Zalmfilet met krokante witloof: €11,50
- Zeetongrolletjes met Normandische saus: €12,50
- Scampi’s op Amerikaanse wijze: €11
- Gestoomde zalmfilet met kreeftensaus en bladerdeeggebakje: €11,50
- Zeewolf met gekarameliseerde witloof en appeltjes: €11,50
- Tagliatelli met kippenreepjes en Rocquefortkaas: €10,50
Hoofdgerechten
- Eendeborstfilet met tijmhoningsaus: €18
- Lamsfilet op de wijze van Nice: €18
- Hoeve kipfilet ‘fine champagne’: €16
- Rosbief en gebraad met portosaus: €16
- Varkenshaasje ‘fine champagne’: €18
- Ossenhaas met tuingroenten: €22
- Zalmfilet met bieslook-roomsaus: €17
- Gestoomde zalmfilet met kreeftensaus, bladerdeeggebakje: €17
Desserten
Dessertenbuffet €8,50 pp (vanaf 80 personen aan €7,50 pp)
- Huisgemaakte chocomousse
- Rijstpap met bruine suiker
- Verse fruitsalade
- Gebak (Javanais, misérable)
- Bavarois
Dessertenbuffet luxe €10 pp (vanaf 80 personen aan €9 pp)
- Flensjes ter plaatse gebakken
- Bolletje vanille ijs en chocolade met coulis van fruit
- Chocomousse
- Verse fruitsalade
- Rijstpap
- Mini gebakjes met slagroom
- Aardbeien met slagroom (zomer)
Dit dessertenbuffet wordt verzorgd vanaf 30 personen.
Versnaperingen voor bij de koffie
- Koekjes: €1,50 pp
- Pralines: €2,60 pp
- Feestgebak: €5 pp
- Ijslammetje: €5 pp
- Dessertenbord: €9 pp
Desserten naar keuze op aanvraag.