Warme menu's

Gevonden wat u zocht?

Bestel dan snel uw overheerlijke gerechten via ons bestelformulier…

Koude voorgerechten

  • Zalm Belle Vue: €8
  • Garnalencocktail: €9
  • Scandinavisch visschotel: €10
  • Gandaham met meloen: €8
  • Lauw slaatje met scampi’s en spekreepjes: €10
  • Lasagne van Gandaham met mousse van Parmaham: €8,10
  • Krokant slaatje met gemarineerde zalm: €8,90
  • Carpaccio van ossenhaas: €10
  • Forelfilet met gemarineerde tomaat en balsamico: €8,10

Soepen

  • Tomatensoep met balletjes: €2,65
  • Italiaanse minestrone met kaas: €2,50
  • Preiroomsoep met camembert: €2,40
  • Waterkersroomsoep: €2,70
  • Witloofroomsoep met grijze garnalen: €2,90
  • Aspergevelouté: €2,80
  • Kippenroomsoep met hamblokjes en champignons: €2,80
  • Kreeftensoep: €4
  • Broccoliroomsoep met tomatenblokjes: €2,60
  • Ajuinsoep met Hoegaards witbier: €2,50
  • Champignonsoep met spekblokjes: €2,70

Warm voorgerecht

  • Koninginnehapje: €8
  • Zalmfilet met krokante witloof: €8,60
  • Zeetongrolletjes met Normandische saus: €9,90
  • Scampi’s op Amerikaanse wijze: €8,50
  • Gestoomde zalmfilet met kreeftensaus en bladerdeeggebakje: €9
  • Zeewolf met gekarameliseerde witloof en appeltjes: €9
  • Tagliatelle met kippenreepjes en Rocquefortkaas: €8

Hoofdgerechten

  • Eendeborstfilet met tijmhoningsaus: €15,50
  • Lamsfilet op de wijze van Nice: €15
  • Hoeve kipfilet ‘fine champagne’: €13,40
  • Rosbief en gebraad met portosaus: €13,40
  • Varkenshaasje ‘fine champagne’: €14
  • Ossenhaas met tuingroenten: €19
  • Zalmfilet met bieslook-roomsaus: €14
  • Gestoomde zalmfilet met kreeftensaus, bladerdeeggebakje: €14,50

Desserten

Dessertenbuffet €7,50 pp (vanaf 80p aan €6 pp)

  • Huisgemaakte chocomousse
  • Rijstpap met bruine suiker
  • Verse fruitsalade
  • Gebak (Javanais, misérable)
  • Bavarois

Dessertenbuffet luxe €9 pp (vanaf 80p aan €8 pp) 

  • Flensjes ter plaatse gebakken
  • Bolletje vanille ijs en chocolade met coulis van fruit
  • Chocomousse
  • Verse fruitsalade
  • Rijstpap
  • Mini gebakjes met slagroom
  • Aardbeien met slagroom (zomer)

Dit dessertenbuffet wordt verzorgd vanaf 30 personen.

Versnaperingen voor bij de koffie

  • Koekjes: €1,50 pp
  • Pralines: €2,60 pp
  • Feestgebak: €4,50 pp
  • Ijslammetje: €4,50 pp
  • Dessertenbord: €8 pp

Desserten naar keuze op aanvraag.