Feestdagen

Gevonden wat u zocht?

Bestel dan snel uw overheerlijke gerechten via ons bestelformulier…

Warme menu’s Kerst en Nieuwjaar

Wij hebben voor U 3 menu’s samengesteld, gerechten kunnen onderling in de menu’s veranderd worden.
Menu voorstel 1 : 34€pp
  • Gemengde salade met  gerookte eendenborstfilet, frambozenvinaigrette, noten- rozijnenbroodje
  • Champignonroomsoep met camembertblokjes
  • Varkenshaasje, champignonroomsaus, appel met veenbessen, gebakken witloof, taartje met winterprei, huisgemaakte aardappelgratin
  • Tiramisu van bosvruchten of gebak
Menu voorstel 2 : 34€pp
  • Gemengde salade met gemarineerde scampi’s en gerookte zalmsliertjes, perzikenvinaigrette, noten-rozijnenbroodjes
  • Waterkersroomsoep met gerookte hamsliertjes
  • Zalmfilet in een jasje van gebakken spek, bieslookroomsaus,  gebakken witloof, pureetorentjes
  • Tiramisu van bosvruchten of gebak
Menu voorstel 3 : 34€pp
  • Tomatensoep met balletjes
  • Trio van zalm met zijn garnituren ( Belle -Vue, mousse, gerookt)
  • Gebakken eendenborstfilet met Grand-Veneur saus, appel met veenbessen, gebakken witloof taartje met winterprei, huisgemaakte aardappelgratin
  • Tiramisu van rode bosvruchten of gebak

 

Voor de vegetariërs: verse huisgemaakte groenten lasagne vervangt vis en vlees, de zalmfilet kan ook zonder het spek, als voorgerecht gemengde salade met tomaat mozzarella en feta kaas.

Hoofdgerechten : 21€pp

Soepen : 4€ per liter

Dessert : 4,50€pp

 

Kindermenu : 15€pp
  • Tomatensoep met balletjes,
  • Varkenshaasje, vleessaus, pureetorentjes, wortelen en erwten
  • Tiramisu bosvruchten of gebak

 

Voorgerechten
  • Gemengde salade met gerookte eendenborstfilet, frambozenvinaigrette, notenbroodje
  • Gemengde salade met gemarineerde scampi’s en gerookte zalmsliertjes, perzikenvinaigrette, noten-rozijnenbroodje
  • Trio van zalm met zijn garnituren ( Belle-Vue, mousse, gerookt)
Soepen
  • Champignonroomsoep met camembertblokjes
  • Waterkersroomsoep met gerookte hamsliertjes
  • Tomatensoep met balletjes
Hoofdgerechten
  • Gebakken eendenborstfilet met Grand Veneur saus, appel met veenbessen, gebakken witloof taartje met winterprei, huisgemaakte aardappelgratin
  • Varkenshaasje, champignonroomsaus, appel met veenbessen, gebakken witloof, taartje met winterprei, huisgemaakte aardappelgratin
  • Zalmfilet in een jasje van gebakken spek, bieslookroomsaus, gebakken witloof, pureetorentjes 
Desserten
  • Tiramisu van bosvruchten
  • Feestgebak met créme au beurre of slagroom

Kerst – & Nieuwjaarsbuffet : 28€pp

  • Tomaat grijze garnalen
  • Zalm Belle-Vue
  • Perzik tonijn
  • Assortiment gerookte vis
  • Gemarineerde scampi’s met rode pesto
  • Huisgemaakte wildpaté met ajuinkonfituur
  • Ribbetjes met chinese wokgroenten met sojasaus
  • Meloen met gerookte ham
  • Aspergerolletje
  • Gebakken kalkoenfilet met verse ananas

Salad bar

  • Tomatensalade
  • Geraspte wortelen
  • Komkommersalade
  • Knolseldersalade
  • Boontjes met ui en paprika
  • Pastasalade zoetzuur
  • Rijstsalade met noten en rozijnen
  • Aardappelsalade
  • Mayo, coctailsaus en vinaigrette
  • Assortiment broodjes en botertjes

Luxe koud buffet 25€pp 

  • Tomaat grijze garnalen
  • Zalm Belle Vue
  • Gerookte zalm en heilbot
  • Perzik met tonijn
  • Gemarineerde haringfilet met appel en curry
  • Meloen met gerookte ham
  • Kip met ananas
  • Aspergerolletjes
  • Varkensgebraad en rosbief met vers fruit

 

  • Salades:
  • tomatensalade
  • geraspte worteltjes
  • komkommersalade
  • boontjes met ui en paprika
  • pastasalade zoetzuur
  • aardappelsalade
  • Mayo, coctailsaus en vinaigrette
  • Assortiment broodjes en botertjes

Om alles praktisch en vlot te laten verlopen geven we de voorkeur aan het afhalen van de bestellingen.

Bestellingen:

Voor Kerstmis kan u doorgeven tot 19 december

Voor Nieuwjaar kan u doorgeven tot 26 december

Afhalen:

  • maandag 24 december : 11 u tot 17 u
  • dinsdag 25 december : 9 u tot 13 u
  • maandag 31 december : 11 u tot 17 u
  • dinsdag 01 januari: 9 u tot 12 u

Wij hebben geen bancontact, cash betalen bij afhalen of op voorhand overschrijven: IBAN BE 03 0013 6587 5184

Wij zijn gesloten:woensdag 02 januari tot en met zondag 6 januari