Dagschotels
Gevonden wat u zocht?
Bestel dan snel uw overheerlijke gerechten via ons bestelformulier…
lijst dagschotels voor de maand juni 2024
- maandag 24 juni : balletjes in tomatensaus, gebakken aard, slaatje
- dinsdag 25 juni : paella met zeevruchten en kip
- woensdag 26 juni : schartongrolletjes in witte wijnsaus, preipuree,
- donderdag 27 juni : vogelnestje met spinaziepuree
- vrijdag 28 juni : kippenfilet, bloemkool, aard.
- zaterdag 29 juni : macaroni met kaas en hesp
- zondag 30 juni : koude schotel of maaltijd om op te warmen
dagschotels voor de maand juli
dgaschotel: 10€, koude schotel: 11€, soep: 3€ voor een halve liter
- maandag 1 juli : varkensgebraad, mosterdsaus, aard.
- dinsdag 2 juli : spirelli met milanaisesaus ( tomatenroomsaus met blokjes hesp)
- woensdag 3 juli : brochette, provencaalse saus, rijst
- donderdag 4 juli : schnitsel, gestoofde boontjes, aard.
- vrijdag 5 juli : witte vis met juliennegroentjes, gebakken aardappelen
- zaterdag 6 juli : varkenslapje , broccolipuree
- zondag 7 juli : koude schotel of maaltijd om op te warmen
- maandag 8 juli : kalkoenfilet, spruiten, aard.
- dinsdag 9 juli : Moussaka
- woensdag 10 juli : gehaktbrood met kriekjes, gebakken aardappelen
- donderdag 11 juli : ossetong in Madeirasaus, puree
- vrijdag 12 juli : vis vol au vent in kreeftensaus, peterselieaardappelen
- zaterdag 13 juli : varkensreepjes, zoetzure saus, rijst
- zondag 14 juli :koude schotel of maaltijd om op te warmen
Beste klanten zoals eerder doorgegeven zijn we in verlof vanaf maandag 15 juli tot en met dinsdag 23 juli. Op vrijdag 12 juli brengen we de laatste bestellingen voor het verlof rond, dus zaterdag 13/7 en zondag 14/7 worden de bestellingen zoals gewoonlijk mee voorzien.
- woensdag 24 juli : paella met zeevruchten en kip
- donderdag 25 juli : hamburger, erwten, aard.
- vrijdag 26 juli : gebakken kabeljauw, prei met room, puree
- zaterdag 27 juli : boerenomelet met tomatensaus, puree
- zondag 28 juli : koude schotel of maaltijd om op te warmen
- maandag 29 juli : hespenrolletjes gevuld met voetselder, kaassaus, puree
- dinsdag 30 juli: penne met bolognaisesaus , geraspte kaas
- woensdag 31 juli : kippenboutjes met archiducsaus schorseneren, aard.
Laat de zon maar schijnen! geniet van de zomerdagen, Kathleen en Patrick