Dagschotels

Gevonden wat u zocht?

Bestel dan snel uw overheerlijke gerechten via ons bestelformulier…

Bestellen

Dagschotel kost 8€ en 1,50€ voor een halve liter dagsoep.

      • Zo 01/01 : koude schotel
      • Ma 02/01: gebraad met spinaziepuree
      • Di 03/01: gehaktbrood, bloemkool, aardappelen
      • Wo 04/01: spiering, wortelen en erwten, aard.
      • Do 05/01: breydelspek, spruitjes, aardappelen
      • Vr 06/01:kabeljauw met fijne tuingroenten , bieslooksaus, puree
      • Za 07/01: balletjes met selder in witte saus, aardappelen
      • Zo 08/01: koude schotel

       

      • Ma 09/01: varkenshaasje, rode kool, aard.
      • Di 10/01: schnitzel, pasta in kaassaus
      • Wo 11/01: vol au vent, kroketten
      • Do 12/01: balletjes in tomatensaus, puree
      • Vr 13/01: kippefilet, appelmoes of slaatje, aardappelen
      • Za 14/01: varkenslapje, witte kool, aardappelen
      • Zo 15/01: koude schotel

       

      • Ma 16/01: braadworst, gestoofde boontjes, aard.
      • Di 17/01: stoofvlees, appel met veenbessen, puree
      • Wo 18/01: gehaktbrood, kriekjes, aard
      • Do 19/01: goulash met tomaten en rijst
      • Vr 20/01: pangasius, ratatouille, puree
      • Za 21/01: hamburger, wortelen en erwten, aardappelen
      • Zo 22/01: koude schotel
      • Ma 23/01: witloofrolletjes met hesp in kaassaus
      • Di 24/01 : kalkoenrollade, appelsiensaus, aard
      • Wo 25/01: vogelnestje in tomatensaus, rijst
      • Do 26/01:kalfsblanket met fijne tuingroenten, balletjes, puree
      • Vr 27/01:tongrolletjes, kreeftensaus, puree
      • Za 28/01: omelet met spekblokjes en verse groenten, aard.
      • Zo 29/01: koude schotel

       

      • Ma 30/01:braadworst met wortelpuree
      • Di 31/01:kippenbil met appelmoes, kroketten

       

      Beste klanten, we nemen enkele dagen verlof vanaf vrijdag 3 februari tot en met maandag 6 februari.

      En van woensdag 1 maart tot en met zondag 5 maart. We geven dit nog duidelijk door op de lijsten van februari en maart.

      Vriendelijke groeten, Kathleen en Patrick