Dagschotels

dagschotels aan 8€ en soep aan 1,50€

 


  • Ma 22/12: orloffgebraad, gestoofde boontjes, gratin

  • Di 23/12: balletjes met knolselderblokjes in witte saus, aard

  • Wo 24/12: varkenshaasje, appel met veenbessen, aardappelgratin

  • Do 25/12:

  • Vr 26/12: scampi van de chef

  • Za 27/12: spek , spinaziepuree

  • Zo 28/12: koude schotel

     

  • Ma 29/12: kippenbil, appelmoes, aard

  • Di 30/12: varkensgebraad, pepersaus, gestoofde peertjes, puree

  • Wo 31/12:

      

 

 

  • di 06/01: varkensgebraad, gestoofde boontjes, aardappelen : juliennesoep

  • wo 07/01: braadworst, wortelen en erwten, aardappelen : tomatensoep

  • do 08/01: kip in Provençaalse saus, rijst: paprikasoep

  • vr 09/01: vis vol au vent, aardappelen : vissoep

  • za 10/01: gehaktbrood, bloemkool, aardappelen: tomatensoep

  • zo 11/01: koude schotel

 


 


  • ma 12/01: breydelspek, spruitjes, aardappelen : bloemkoolsoep

  • di 13/01: kalkoenrollade, appelsiensaus, rijst: erwtensoep

  • wo 14/01: balletjes met selder in witte saus, aardappelen : auberginnesoep

  • do 15/01: kippebil, pepersaus, slaatje, rosties: komkommersoep

  • vr 16/01: witte vis, mosterdsaus, knolselderpuree : tomatensoep

  • za 17/01: schnitzel, spinaziepuree: kervelroomsoep met balletjes

  • zo 18/01: koude schotel


 


  • Ma 19/01: balletjes in tomatensaus, puree : aspergesoep

  • Di 20/01: kippefilet, appelmoes of slaatje, aardappelen : champignonsoep

  • Wo 21/01: varkenslapje, witte kool, aardappelen : kippesoep

  • Do 22/01: gehaktbrood met kriekjes, aardappelen : witloofsoep

  • Vr 23/01: pangasiusfilet, ratatouille, puree : kreeftensoep

  • Za 24/01: vol au vent, met slaatje, gebakken aardappelen : tomatensoep met balletjes

  • Zo 25/01:koude schotel


 


  • Ma 26/01: goulash met tomaten en rijst :wortelsoep

  • Di 27/01: braadworst, spinaziepuree: minestronesoep: ajuinsoep

  • Wo 28/01:hamburger, wortelen en erwten, aardappelen: spruitjessoep

  • Do 29/01: breydelspek, rode kool, aardappelen: preisoep

  • Vr 30/01: zalmfilet, bieslooksaus, puree: tomatensoep met balletjes

  • Za 31/01 : kalkoenrollade, appelsiensaus, aard. tomatensoep

  • Zo 01/02: koude schotel