Dagschotels

dagschotels aan 8€ en soep aan 1,50€

 

  • wo 9/4: braadworst, appelmoes, aard. ( preisoep)
  • do 10/4: stoofvlees, rosties ( spruitjessoep)
  • vr 11/4: witte vis, mosterdsaus, rauwe witloof, peterseliepuree(kreeftensoep)
  • za 12/4: breydelspek, rode kool, aard (tomatensoep)
  • zo 13/4: koude schotel


  • ma kalkoenfilet, zoetzure saus, perzik, rijst ( bloemkoolsoep)
  • di 15/4: vol au vent, gebakken aard.(waterkerssoep)
  • wo 16/4: frikadellen, gestoofd witloof, aard. ( paprikasoep)
  • do 17/4: blinde vink, erwten, aard. ( broccolisoep)
  • vr 18/4: vispannetje knolselderpuree ( witloofsoep)
  • za 19/4: varkenshaasje, gestoofde boontjes, gratin (tomatensoep met balletjes)
  • zo 20/4: koude schotel


  • ma 21/4: kalkoenrollade, appelsiensaus, rijst ( tomatenroomsoep)
  • di 22/4: braadworst, rode kool, aard. ( aspergesoep)
  • wo 23/4: orloffgebraad, gestoofde boontjes, gebakken aard.(erwtensoep)
  • do 24/4: hamburger , wortelpuree ( vermicellisoep)
  • vr 25/4: tongrolletjes, broccolipuree ( auberginnesoep)
  • za 26/4: kalkoenfilet, appelmoes, aard. ( tomatengroentensoep)
  • zo 27/4: koude schotel


  • ma 28/4: vogelnestje, preipuree (seldersoep)
  • di 29/4: varkensgebraad, wortelen en erten, aard.(preisoep)
  • wo 30/4: scnitzel, kaassaus, pasta ( tomatensoep)