Dagschotels

Dagschotels maart 2015: 8€ het stuk 

 

  • Ma 2/03: gehaktbrood, bloemkool, aard.

  •  Di 3/03: witloof in hesp, kaassaus, puree

  •  Wo 4/03: kippebil, gestoofde boontjes, aard.

  •  Do 5/03: varkensblokjes, provencaalse saus, aard.

  •  Vr 6/03: pangasiusfilet met broccolipuree

  • Za 07/03: hamburger, gestoofde witloof, aard.

  • Zo 08/03: koude schotel

     

     

  • Ma 09/03: kippefilet, appelmoes, aard.

  • Di 10/03: braadworst, met wortelpuree

  • Wo 11/03: gebraad,  erwten, aard

  • Do 12/03: spiering, spinaziepuree, aard.

  • Vr 13/03: witte vis, mosterdsaus, tomatensla, aard.

  • Za 14/03: kippenreepjes, zoeture saus,  ananas en rijst

  • Zo 15/03: koude schotel  vis en vlees

     

  • Maandag 16 maart uitzonderlijk gesloten

  • Di 17/03: kippebil, erwten, aard.

  • Wo 18/03:  frikadellenkoek, preipuree

  • Do 19/03: chipolatta, appelmoes ( of slaatje), aard.

  • Vr 20/03: gepaneerde vis, tartaarsaus, slaatje met rauwe witloof, puree

  • Za 21/03: hutsepot

  • Zo 22/03: koude schotel met vis en vlees

     

  • Ma 23/03: orloffgebraad,  bloemkool, gebakken aard.

  • Di 24/03: braadworst, wortelpuree

  • Wo 25/03: kippefilet, ratatouille, rijst

  • Do 26/03: gehaktbrood, kriekjes, puree

  • Vr 27/03: vislasagne

  • Za 28/03: varkensribbetjes, groen koolpuree

  • Zo 29/03: koude schotel

 

  • Ma 30/03: balletjes in tomatensaus, puree

  • Di 31/03: kippenreepjes , gewokte groenten, rijst